Rekrytering

VI SÖKER FRONT-END UTVECKLARE!

Ansök idag!
Om Inyett

Varje dag förändrar Inyett världen för tusentals ekonomer genom att förändra sättet att arbeta på när det kommer till ekonomisk säkerhet och intern kontroll. Genom smarta tjänster automatiserar Inyett kontrollen av betalningar och leverantörer, och varnar för fel, risker och bedrägerier i organisationers utbetalningar.


Inyett skapar säkra affärer baserat på smart data, och bidrar till ett tryggare näringsliv och samhälle, bland annat genom att uppmärksamma dig på dubbelbetalningar, bluffakturor, avvikande betalmönster, interna och externa bedrägerier och leverantörer som inte uppfyller era unika krav.


Inyett är ett Helsingborgs-baserat IT-bolag som sedan lanseringen 2011 haft en kraftig positiv utveckling och vuxit till 24 anställda. Nu förstärks organisationen ytterligare med rekryteringen av en front-end utvecklare.


Inyett IT
Inyett IT är en slimmad, samspelad organisation med all kunskap på plats inhouse. Här finns möjlighet att växa med rollen, och vara med att påverka och forma de projekt som ligger planerade i Inyetts framtid.

Din roll
Du kommer vara med i arbetet att ta fram och förvalta morgondagens produkter inom automatiserade tjänster inom ekonomisk intern kontroll och säkerhet. Vi söker framför allt en front-en utvecklare, men ser positivt på om du kan och vill bidra med kompetens i hela stacken.

Krav

  • Dokumenterad erfarenhet av frontend-utveckling
  • God erfarenhet av ramverk så som React och Angular.
  • God erfarenhet av att jobba med versionshantering.
  • Goda kunskaper inom CSS & javascript.
  • Kunskaper inom .NET (C#).
  • Kunskaper inom SQL Server (eller motsvarande SQL-kunskap).

 

Meriterande

  • Erfarenhet av att jobba med Adobe-suiten.
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid.
Plats: Helsingborg.
Lön: Fast lön enligt överenskommelse.


Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående, då vi gör ett löpande urval. Frågor och ansökningar till vår Head of HR på henrik.beijer-olsen@inyett.se

Fyll i dina uppgifter, så kontaktar vi dig!

Rekrytering

VÄLKOMMEN TILL INYETT SALES!

Välkommen till Inyett Sales! Vi söker en hungrig och trygg person med ett skarpt business mind-set som vill vara med på en spännande och expansiv resa.
Läs mer och sök jobbet!
Evenemang

DI REDOVISNINGSDAGEN (23/10)

23/10

Vi närvarar och ställer ut på Dagens Industri's Redovisningsdagen i Stockholm den 23 oktober!

Läs mer om evenemanget
Nyheter

DAGS ATT MODERNISERA ORGANISATIONENS BETALNINGSSÄKERHET

Det kryllar av ivriga leverantörer som vill sälja lösningar för att förbättra organisationens säkerhet. Vill man förbättra den ska man nog börja med att titta på vem man faktiskt betalar pengar till.

Läs artikeln