Aktuellt

Nyheter och event

Kommande event och läsvärda nyheter

DI REDOVISNINGSDAGEN

EVENT

På Redovisningsdagen går de igenom alla nyheter som du måste känna till inför bokslutet. Vi kommer också att lyssna till inspirerande exempel på hur du kan utveckla er rapportering och redovisning för framtiden. Vi är självklart på plats!

23 oktober, Stockholm

Läs mer

6 SÄTT FÖR CFO:N ATT FÅ TILLBAKA 55% AV SIN ARBETSTID

Nyheter

Konsultbolaget McKinsey undersökte hur CFO:ns arbetssituation egentligen ser ut och hur den tillbringar arbetsveckan. Enligt studien så ägnar den genomsnittlige CFO:n bara 45% av arbetstiden åt sina traditionella CFO-sysslor. Resten av tiden ägnas åt helt annat.

Läs mer

SÅ GÖR DU ENKLAST EN DUBBELBETALNING…

Nyheter

På Inyett har vi förmånen att analysera över 50 miljoner transaktioner, från över 700 företag och organisationer runtom i Sverige varje år. Det ger oss möjligheten att se risker, mönster och trender som du som arbetar med ekonomi, inköp, redovisning eller bolagsstyrning bör känna till.

Läs mer

Hur bra koll har svenska företag egentligen?

Nyheter

Hur bra koll har egentligen svenska företag på risker när det kommer till manuella fel, misstag, bedrägerier och transaktioner som går iväg fel. Hyfsad, tror de flesta. Men sanningen är att väldigt många företag och organisationer behöver rusta sig bättre mot den nya tidens risker och hot.

Läs mer

Kan du läsa en kreditupplysning?

Nyheter

Kan du läsa en kreditupplysning för att bedöma om ett företag är okay att göra affärer med? Vilka signaler krävs i din organisation för att upplysningen ska hämtas? Vad spelar magkänslan för roll och vilka interna processer finns när det kommer till att kontrollera en ny affärsrelation med hjälp av en kreditupplysning?

Läs mer

FÖRETAG SOM BROTTSVERKTYG

Nyheter

Det pratas mycket om ”Företag som brottsverktyg” just nu. Signalerna för att uppmärksamma ett företag som sysslar med oegentligheter är många, men svåra att upptäcka! Här är några av dem, utöver de redan självklara.

Läs mer

En ofrivillig företagare som leverantör

Nyheter

Av 2000 tillfrågade företagare förlikar sig 8,4% med att vara en så kallad ”ofrivillig företagare”. Många i yrkesverksam ålder anser sig helt enkelt mer eller mindre tvungen att bedriva egen näringsverksamhet för att ha sysselsättning eller arbeta med just det man vill.

Läs mer

NORSKT NÄRINGSLIV VITTNAR OM PROBLEM med BEDRÄGERI och mer!

Nyheter

NorSIS, Norsk senter for informasjonssikring anser att direktørssvindel, mer känt som VD-bedrägeri i Sverige, är ett av de största hoten mot norska företag idag. Så många som 7 av 10 offentliga verksamheter uppger att de någon gång tagit emot en traditionell bluffaktura, och 1 av 3 privata verksamheter menar att de någon gång drabbats av eller hindrat ett internt bedrägeri.

Läs mer

7 tips för att minska externa bedrägerier

Nyheter

Ett ibland lyckosamt bedrägeri kombinerar den traditionella bluffakturan med den senare vågen av så kallade VD-bedrägeri. Bedragaren kapar chefens e-postadress för att sedan bifoga en faktura för betalning till företagets egna ekonomiavdelning.

Läs mer

Aktuellt

Utbildningar och webinar

Få ut den fulla kraften av Inyett

Inyett Detect

Webinar för dig användare

Inyetts användarutbildning är själva grundkursen för dig som är ny användare, eller som vill fräscha upp dina kunskaper i Inyett. Vi lär dig allt du behöver veta!

Självklart helt gratis!

Läs mer och boka

Inyett Detect

Webinar för dig administratör

Att vara administratör ger dig fler möjligheter än andra användare, men också en del ansvar som det är viktigt att du har koll på.

Självklart helt gratis!

Läs mer och boka

Utbildning

Web

Boka en egen utbildning direkt över webben. Vi tittar på er kunddata, anpassar utbildningen efter era behov och önskemål, och svarar på era frågor.

2995 kr

Läs mer och boka

Utbildning

På plats

Boka en egen utbildning med oss på plats! Vi tittar på er kunddata, anpassar utbildningen efter era behov och önskemål, och svarar på era frågor.

7995 kr + resekostnader

Läs mer och boka

Inyett Guard

Webinar

Du vet väl att du kan du bevaka dina leverantörer löpande med Inyett Guard. Varje morgon skickar vi en rapport till dig med aktuella förändringar som ägt rum sedan gårdagen. Så fungerar det.

Gratis!

Läs mer och boka