Halmstad Kommun

Drygt 200 kommuner
använder Inyett

 

Idag hjälper vi på Inyett drygt 200 utav Sveriges kommuner med att automatisera ekonomisk internkontroll. Vi gör det kanske för just er, eller helt säkert för din grannkommun. Kort kan man säga att vår unika tjänst kontrollerar alla leverantörer och betalningar vid varje enskilt betaltillfälle, och indikerar vid eventuella felaktigheter. Felbetalningar händer för alla, och uppmärksammas gärna av media. Då är det skönt att ha, och kunna berätta att man har, en tjänst för internkontroll i ryggen.

Koll på leverantören, innan du handlar

- Genom att förbättra det proaktiva arbetet i hela organisationen, med hjälp av obligatoriska och samordnade kontrollrutiner vid inköp, sparar vi både tid och pengar.
- När leverantörskontrollen görs redan vid inköp har vi mer tid att upptäcka oseriösa företag och agera därefter. Vi ska vara medvetna om vem vi gör affärer med.

Ola Wall,
Redovisningschef, Halmstad kommun.

Fråga din granne!

230 kommuner som kunder säger en hel del om nyttan med Inyett. Vill du veta vad 8 utav 10 svenska kommuner hittar när man analysera och kontrollerar alla transaktioner?

Ladda ner vår riskrapport

Några av våra referenskunder

På 15 minuter...

...berättar vi allt du behöver veta för att få automatiserad kontroll av betalningar och leverantörer. Ring oss på 042 21 00 07 eller fyll i e-post eller telefonnummer så kontaktar vi dig.