Automatiserad kvalificering av kund och leverantörer

Automatisk information och kontroll vid upplägg av ny kund eller leverantör direkt i Unit4 ERP!

User Story

Kvalificera kund och leverantör automatiskt i Unit4 ERP med Transformant och Inyett

 

Transformants Unit4 ERP-integration ger dig som användare möjligheten att enkelt skapa en automatisk process för upplägg av leverantörer och kunder i ditt ekonomisystem. Det innebär högre datakvalitet, minskad risk för manuella fel och tryggare affärsrelationer. Spara tid och effektivisera arbetet genom att automatisera processer som annars vanligtvis sköts manuellt.

 

Vid upplägg av kund eller leverantör får ni automatiskt all väsentlig data när du anger bolagets organisationsnummer. Komplett företagsdata, information om moms och f-skatt men du får även en indikation om bolaget finns registrerat som ett aktivt bluffbolag.

Unit4 ERP
Unit4 ERP

Lägg till egna kommentarer, kategorier och kostnadsställen

Unit4 ERP
Unit4 ERP

Det bästa med att få kontroll vid upplägg av nya leverantörer och kunder

Rätt och uppdaterad företagsinformation
Proaktiva kontroller och varningar när du lägger till en kund eller leverantör.
Spara värdefull tid genom att automatisera och ta bort manuella processer alternativt oönskade processer.
Minskad risk för fel, misstag och riskleverantörer

Unit4 ERP

Kunder som använder Unit4 ERP ska känna sig trygga när nya leverantörer och kunder läggs upp

 

Det enda en användare behöver är att ha rätt organisationsnummer, därefter hämtas resterande information automatiskt. Detta säkerställer korrekt data och skapar trygghet i affären. Genom att koppla på Transformants integration till Unit4 ERP säkerställer vi kvalité på alla kunder och leverantörer som läggs upp.

Transformants koppling till Inyetts plattform, teknik och kunskap inom intern kontroll och riskhantering, ger ett mervärde till användare av Unit4 ERP som är unikt. Slipp externa verktyg och få en bekräftelse direkt i systemet du arbetar i.

Många som vi pratar med letar efter områden där automatiska processer kan effektivisera tidigare manuella uppgifter. Vår tjänst ger användare ett automatiserat dataflöde och automatiska kontroller vid upplägg av en ny leverantör i Unit4 ERP, vilket besparar dem mycket tid, säkerställer att informationen är korrekt och att de identifierar risker i tid.

Mikael Ullström
Client Executive

Kontakta oss för att komma igång

Fyll i formuläret här intill så återkommer vi så snart som möjligt med information om hur du kommer igång!

Support