Choose language
Inyett-team-effektiv-strategiplanering-integrerat-stöd

Utvalt webinar

Hur undviker du att göra affärer med företag som inte är OK?

I vårt webinar tar vi upp vikten av att kontrollera och bevaka företag som man gör affärer med. Inte bara vid en upphandling eller inköp utan även under hela avtalsperioden. En process som är in princip omöjlig utan systemstöd. 

Tidigare webinar

Här hittar du våra inspelade webinar. En samling av inspirerande innehåll för dig som jobbar inom inköp eller ekonomi. Här delar vi tillsammans med experter våra insikter, bäst praxis och strategier som kan hjälpa dig att optimera er interna kontroll.

Hur lång tid ska det ta - Malin Jeansson - webinar

Hur lång tid ska det ta att lägga upp en leverantör?

I vårt webinar kommer vi ta upp den tidskrävande processen att manuellt lägga upp nya leverantörer i ert affärssystem - en process som våra kunder rapporterar tar flera minuter per leverantör.

 

Inyett- glada kollegor - samtal

Klarar ditt företag av en cyberattack?

Är du din organisation svagaste länk?
I en värld där cyberattacker blir allt vanligare och mer avancerade, är det viktigt att vara förberedd. Både personligen som anställd men även som organisation. Visste du att 80% av ett företags cybersäkerhet beror på deras anställda? 

Intern kontroll viktigt -

Kontroll på leverantörer direkt i Visma RoR

I vårt webinar med Visma PubliTech så går vi igenom hur man kan använda Inyetts kontroller varje gång du lägger upp en ny leverantör. Vår kontroll sker direkt vid upplägg av en ny leverantör, processen blir automatiserad och du sparar mycket tid till annat. Ta del av webinaret här.

Namnlös design (52)

Kontroll av domar vid inköp & upphandling

I vårt webinar med Morgan Jansson (upphandlingsexpert) går han igenom vikten av att göra en utökad kontroll av företrädare och domar vid upphandling. I slutet passar vi även på att visa hur enkelt man kan göra kontroll av både bolag och personerna bakom bolaget inne i Inyett.
 
Namnlös design (51)

Undgå att göra affärer med kriminella!

Vilka är de obligatoriska kontrollerna du alltid bör göra inför ett inköp? Vilka kontroller bör du göra för en djupare kontroll och hur vet du vilka signaler du bör leta efter?

Miia Vuolama från Ekobrottsmyndigheten kommer i vårt webinar ta upp konkreta exempel på hur du kan undgå att ingå affärsavtal med kriminella och vilka signaler du bör titta närmare på.